Linkerkolom homepage

De links in de linkerkolom op de homepage zijn in te stellen in de page section "direct naar" die bij deze website hoort. Per site is bij de page sections in de map "site specifiek" een map gemaakt, waarin de page section voor het logo [logo sitenaam], die voor de footer [footer sitenaam] en die voor de linkerkolom [direct naar sitenaam] op home is gemaakt. De redactie heeft rechten om de linklijsten in deze page sections te bewerken.

Let op: deze "direct naar" links tonen alleen op de homepage: op andere pagina's zie je hier de subpages van de getoonde pagina automatisch verschijnen.


Sidewide headerpages

De sitewide headerpages (de linkjes die je rechtsboven op elke pagina van de site ziet, naast de taalswitch) moeten door FB worden ingesteld.


Horizontaal menu

Boven het contentvlak staan links naar de pagina's onder de homepage die zichtbaar zijn in de navigatie. Let op! Als de regel vol is wordt een volgende regel begonnen, dit moet worden voorkomen door het aantal pagina's te beperken en de navigaitetitels compact te houden.


Footer

De links in de footer staan in maximaal 4 kolommen en bestaan uit linklijsten die door separators gescheiden zijn. Wijzigen van deze links en lijsten kan in de page section [footer sitenaam] die ook hierboven is genoemd.

Carrousel

De carrousel is gemaakt met een medialist met presentatie carrousel homepage. De getoonde beelden zijn de leadimages van de mediabankartikelen en de tekst op de layer is de leadtekst van deze artikelen. Let op! In de nieuwsberichten zelf worden deze beelden teruggesneden naar 490 x 330 en vervolgens geschaald naar 450 x 303. Het bijsnijden gebeurt met een evengroot deel links als rechts. Houd hier rekening mee met beeldkeuze (belangrijkste deel gecentreerd op de foto).

List

Logo

Het logo is een inzet die door FB wordt klaargezet. Op het logo staat een link naar de homepage.


Leadtekst

De leadtekst onder het logo is de tekst die je invoert in de introduction van de homepage.